Wenger geniet van Arsenal en Özil: "Hij was grandioos"

22 oktober 2017, 21:30

Voor het eerst dit seizoen verschenen Mesut Özil, Alexis Sánchez en Alexandre Lacazette alle drie in de basis bij Arsenal en dat legde de ploeg geen windeieren tegen Everton. De drie sterspelers kwamen allemaal tot scoren en loodsten het team naar een 2-5 overwinning. Arsene Wenger telt zijn zegeningen.

De Fransman, die zondag zijn 68ste verjaardag vierde, was met name te spreken over de inbreng van Sánchez en Özil. "Alexis was op dreef", zei Wenger op de persconferentie na afloop volgens ESPN. "Hij komt net terug van een blessure en werkte heel hard. Fysiek staan deze twee spelers er goed voor. Met hun kwaliteiten zijn ze dan altijd gevaarlijk."

Aan de kant van Arsenal was Özil de grootste uitblinker, zag Wenger. "Hij was grandioos. Zijn passing is geweldig, Mesut is echt een exceptionele speler." Het merkwaardige is dat de Duitse de afgelopen week ineens met een transfer naar Manchester United in verband werd gebracht. Wenger kan daar niets mee. "We leven in een wereld waarin we moeten omgaan met geruchten. Als je Mesut vandaag zag spelen, dan kun je je niet voorstellen dat hij met andere zaken bezig is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen