Spoorboekje: het succes van Immobile, laat Bosz tij keren?

17 november 2017, 07:00   Bijgewerkt: 16 november 2017, 23:40

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 17 november.

Nieuws

{image[320098][right-half][]}- Wisselingen van de wacht?

De trainers van Ajax en Feyenoord, de clubs die nog altijd niet goed draaien in de Eredivisie, hebben tijdens de interlandweek het een en ander kunnen analyseren. Staat Brad Jones nog in de basis bij de Rotterdammers? Houdt Marcel Keizer vast aan Kasper Dolberg en Siem de Jong? Het zijn allerlei vragen die vandaag beantwoord kunnen worden tijdens de persconferenties. 

Specials

Iedere week licht voormalig prof Marco van der Heide namens FCUpdate.nl een speler uit waarover veel wordt gezegd en geschreven, maar waarvan niet iedereen een compleet beeld heeft. Voor de twintigste editie van deze rubriek doken we in de beelden en historie van Ciro Immobile, die een carrière kent met pieken en dalen. Terug in het oude, vertrouwde Italië hervond hij zijn topvorm.

- De transfergeruchten van afgelopen week

FCUpdate.nl introduceerde vorige week de nieuwe rubriek: Transferweekje. Wat waren de meest serieuze geruchten van de afgelopen zeven dagen? Wij stellen vandaag weer een overzicht samen.

Wedstrijden

VfB Stuttgart - Borussia Dortmund (20.30 uur)

De druk op Peter Bosz neemt de laatste weken flink toe, zo erkende de oefenmeester zelf ook in aanloop naar dit duel. Heeft hij de interlandperiode goed aangegrepen om het tij te keren bij BVB? Dat mag zijn elftal zonder de disciplinair geschorste Pierre-Emerick Aubameyang laten zien op bezoek bij Stuttgart. 

{image[318258][right-half][]}De Graafschap - NEC (20.00 uur)

Gaat het inzetten van een spion werken voor koploper NEC op bezoek bij De Graafschap, of rekenen De Superboeren na de 0-5 zege bij Jong Ajax wederom af met een topploeg in de Jupiler League? Henk de Jong zal er met zijn mannen in elk geval alles aan doen.

Amiens - AS Monaco (20.45 uur)

Regerend Frans kampioen AS Monaco moet winnen om in het spoor van koploper Paris Saint-Germain te blijven. Op papier is dit te doen. Amiens is de nummer zeventien van de Ligue 1.

Voetbal op tv

20.00 uur: Voetbal op Vrijdag, FOX Sports 1 - Schakelshow tussen Jupiler League-wedstrijden

20.25 uur: VfB Stuttgart - Borussia Dortmund, FOX Sports 2 - live verslag van de Bundesliga-wedstrijd

20.30 uur: Voetbal Inside, RTL 7 - voetbaltalkshow

20.55 uur: FC Girona - Real Sociedad, Ziggo Sport Voetbal - live verslag van duel uit de Primera Division

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen