Utrecht verlengt aflopend contract belangrijke Leeuwin

21 december 2017, 12:53   Bijgewerkt: 21 december 2017, 13:31

FC Utrecht houdt een steunpilaar aan boord. Donderdag komen de Domstedelingen naar buiten met het nieuws dat het aflopende contract van Ramon Leeuwin is verlengd tot de zomer van 2020. Utrecht heeft de optie om het contract dan ook nog met een extra jaar te verlengen.

Leeuwin debuteerde in het seizoen 2006/2007 voor Utrecht, maar brak toen niet door. De Amsterdammer ging daarna aan het werk bij AGOVV Apeldoorn, ADO Den Haag en SC Cambuur. Utrecht nam de verdediger in de zomer van 2014 over van de ploeg uit Leeuwinnen. Hij speelde tot dusver 119 officiële wedstrijden voor Utrecht.

Trainer Erik ten Hag is blij met het nieuws. "In de persoon van Ramon hebben we een verdediger met ervaring én kwaliteit in huis", reageert hij. "Ramon heeft zich de afgelopen seizoenen sterk ontwikkeld. In de groei richting subtop heeft hij zijn stabiele waarde bewezen. Daarom zijn we er blij mee dat we zijn aflopende contract in deze fase van het seizoen al hebben verlengd. Dit zorgt voor zekerheid en daarmee rust bij zowel Ramon als de club. Wij hebben samen het vertrouwen om hogere ambities te verwezenlijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen