Everton heeft met Tosun de gewenste spits binnen

5 januari 2018 – Terwijl Everton in de FA Cup tegen rivaal Liverpool speelt, is de blauwe club uit Liverpool met groot transfernieuws op de proppen gekomen. De club meldt dat Cenk Tosun voor 4,5 jaar getekend heeft bij de Premier League. Met de Turk heeft Everton de gewenste nieuwe spits eindelijk in huis.

Everton heeft met Tosun de gewenste spits binnen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Everton zat al langere tijd achter de international aan en heeft nu beet. Tosun is een 25-voudig international van Turkije die in dienst van Besiktas het net zeer gemakkelijk vond. Hij scoorde 41 keer in 96 goals in de Turkse competitie. Het afgelopen seizoen was hij goed voor twintig treffers. "Ik ben blij dat ik een Everton-speler ben. Ik ben opgelucht dat alles is afgerond. Everton is een grote club met een enorme historie. Ik kan niet wachten om de fans te laten zien wat ik in huis heb", reageert hij op het digitale thuis van Everton. 

De 26-jarige aanvaller kijkt uit naar het spelen in de befaamde Engelse competitie. "De Premier League is een sterke competitie. Ik weet dat mijn fysieke kracht van pas zal komen. In het strafschopgebied kan ik beide benen gebruiken om af te ronden en ik weet dat ik een goede spits ben als ik dichtbij de goal speel."

Bij Besiktas speelde Tosun samen met Ryan Babel.

 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Premier League

gerelateerd