Spoorboekje: Eredivisie-clubs oefenen, debuut voor De Jong

7 januari 2018, 07:00   Bijgewerkt: 6 januari 2018, 23:27

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat voor nieuws ons staat te wachten, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zondag 7 januari.

Nieuws

- Zes eredivisionisten gaan op trainingskamp

Zes Eredivisie-clubs zoeken vandaag de zon op voor hun winterse trainingskamp. AZ (Estepona, Spanje), Excelsior (Loule, Portugal), Heracles Almelo (Estepona, Spanje), Sparta (Sotogrande, Spanje), Vitesse (Olivia, Spanje) en Willem II (Moncarapacho, Portugal) stappen in het vliegtuig.

- Mahrez naar Liverpool? 

Liverpool verkocht zaterdag Philippe Coutinho aan FC Barcelona en lijkt in de zoektocht naar een vervanger uitgekomen te zijn bij Leicester City. Volgens diverse Engelse media staat Riyad Mahrez op het punt om bij de club te tekenen. Krijgt de transfer vandaag al zijn beslag? 

Wedstrijden

Werder Bremen - FC Twente (15.00 uur)

Onder de Spaanse zon speelt FC Twente vanmiddag zijn tweede oefenwedstrijd van het winterse trainingskamp. Tegenstander is Bundesliga-club Werder Bremen, het decor is de Pinatar Arena in Murcia.

Würzburger Kickers - FC Utrecht (16.00)

Jean-Paul de Jong debuteert vanmiddag officieus als coach van FC Utrecht. Op Spaanse bodem oefenen de Domstedelingen tegen Würzburger Kickers, een club uit de 3. Liga van Duitsland.

Tottenham Hotspur - AFC Wimbledon (16.00)

Tottenham Hotspur treft in de derde ronde van de FA Cup een 'jonge' Londense club. AFC Wimbledon, spelend in de League One, werd in 2002 opgericht. Dit als opvolger van Wimbledon FC, dat verhuisde en de clubnaam veranderde in Milton Keynes Dons. AFC Wimbledon is opgericht door de fans van de voorganger.

Voetbal op tv 

16.05 uur: FC Barcelona - Levante, Ziggo Sport - live verslag van het La Liga-duel

16.55 uur: Nottingham Forest - Arsenal, FOX Sports 2 - live verslag van het FA Cup-duel 

19.50 uur: Rondo, Ziggo Sport - voetbaltalkshow 

20.45 uur: Celta de Vigo - Real Madrid, Ziggo Sport - live verslag van het La Liga-duel

23.30 uur: The FA Cup - BBC One - samenvatting van de gespeelde FA Cup-duels 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen