Gisteren gemist: Lijnders verliest, Sánchez niet naar City

16 januari 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 15 januari.

Van Seumeren rekent niet op winters vertrek Labyad

Zakaria Labyad hoopt deze winter nog een transfer te maken binnen de Eredivisie, maar FC Utrecht verwacht dat de belangrijke spelmaker voorlopig nog niet vertrekt uit de Domstad. De verwachting van grootaandeelhouder Frans van Seumeren is dat de aanvallende middenvelder pas in de zomer een stap gaat maken.

'Spanje speelt liever tegen Argentinië en zegt KNVB af'

De bedoeling was dat het Nederlands elftal op 27 maart een oefenwedstrijd zou gaan spelen tegen Spanje, maar die wedstrijd is op losse schroeven komen te staan. Volgens onder meer de NOS speelt Spanje liever tegen Argentinië en gaat het treffen met Oranje niet door.

Luuk de Jong blijft definitief bij PSV: "Het is nu zeker"

Volgens Luuk de Jong is de soap over zijn toekomst ten einde: de spits blijft tot de zomer bij PSV. De 27-jarige aanvaller werd de afgelopen weken nadrukkelijk gelinkt met het Mexicaanse Club América, maar blijft naar eigen zeggen in Eindhoven. Dat heeft hij met de koploper van de Eredivisie afgesproken. "PSV wil met mij erbij vol voor het kampioenschap gaan. En ik begrijp die keuze."

Lijnders krijgt met NEC enorme tik van Oss, winst Cambuur

Bij zijn debuut op de bank bij NEC boekte Pepijn Lijnders nog een klinkende 5-1 zege op Go Ahead Eagles, maar de tweede wedstrijd onder zijn leiding is een stuk minder succesvol verlopen. Maandagavond ging de nummer twee van het klassement met 3-0 ten onder bij FC Oss, waardoor NEC niet de nieuwe koploper van de Jupiler League is. Ondertussen won SC Cambuur moeizaam met 0-1 bij Jong AZ.

'Manchester City haakt af in de strijd om Sánchez'

Een opmerkelijke wending in de soap rond Alexis Sánchez. Volgens diverse Engelse media, waaronder Sky Sports, heeft Manchester City de strijd om de handtekening van de Chileen van Arsenal opgegeven. Manchester United zit hierdoor in poleposition.

Belangrijk uitslagen: 

FC Oss - NEC 3-0 

Jong AZ - SC Cambuur 0-1 

Manchester United - Stoke City 3-0 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen