Spitsen van Groningen bieden excuses aan voor gemiste kansen

3 februari 2018, 11:12

FC Groningen verloor vrijdagavond op bezoek bij Vitesse mede vanwege het feit dat de spitsen Tom van Weert en Lars Veldwijk opgelegde kansen misten. En dat nemen ze zichzelf kwalijk. "Daar kan ik kort over zijn, die bal moet erin", aldus Van Weert.

De aanvaller doelt daarmee op de kans ongeveer tien minuten voor de pauze, waarmee hij de aansluitingstreffer had kunnen maken. "Ik nam hem goed aan, bleef rustig en koos de hoek, maar hij ging naast. Dat is helaas ook voetbal", baalde de aanvaller tegenover RTV Noord.

Ook weet hij het verlies aan de manier waarop FC Groningen voor de dag kwam in Arnhem. "We geven te makkelijk de doelpunten weg. Een heel slecht begin, daar moeten we aan werken. Dat gebeurt ons te vaak, moeten we echt beter gaan doen. Je roept het zo over jezelf af."

Ook collega-spits Lars Veldwijk, hij kwam in de ploeg voor Ritsu Doan, kon het verschil niet maken. Hij kreeg een opgelegde kans om het duel nog een spannend slot te bezorgen, maar slaagde erin de bal naast te werken. "Ik bied mijn excuses aan voor het missen van die kans in de tweede helft", sprak hij tegenover het Dagblad van het Noorden. Het duo speelde mede vanwege de afwezigheid van Mimoun Mahi, maar kon niet overtuigen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen