‘Feyenoord is al met meerdere trainerskandidaten bezig geweest, maar heeft nog niemand concreet benaderd’

1 mei 2024, 22:29
Foto: © Imago

Feyenoord heeft nog niemand benaderd om Arne Slot op te volgen, laat Chris Woerts weten bij Vandaag Inside. De Rotterdammers worden de afgelopen dagen met veel namen in verband gebracht, maar zijn dus voor nog niemand concreet.

“Ik had vanmorgen nog even contact met Dennis te Kloese”, begint Woerts bij Vandaag Inside. “Hij houdt zich volledig op de vlakte. Hij zegt: ‘We hebben al een lijstje gemaakt en we zijn met een aantal kandidaten bezig geweest, maar nog niemand is concreet benaderd’. Dus Pusic niet, Schreuder niet, niemand.”

Artikel gaat verder onder video

Woerts verwacht dat Feyenoord snel met duidelijkheid over de nieuwe trainer komt. “Te Kloese zegt dat ze de hele maand mei de tijd gaan nemen om de nieuwe trainer aan te stellen. Dat duurt eigenlijk wel lang, als je pas eind mei een trainer hebt. Dus ik denk dat het binnen twee, drie weken wel duidelijk zal zijn.”

“Maar ik vind Van Bommel wel een spannende gedachte”, gaat de sportmarketeer verder. “Ik denk dat hij bij de supporters goed gaat liggen, want toen hij bij PSV speelde was hij zo’n irritant gastje. Hij zat er bovenop altijd. Ik denk dat de Feyenoord-supporters dat wel leuk vinden, dat karakter van Van Bommel.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Boulevard: Noor Omrani maakt relatiebreuk met Feyenoorder bekend

Noor Omrani en Marcus Pedersen zijn uit elkaar, zo meldt het hockeytalent zaterdag op Instagram.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

QuarlonK
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Zou Woerts door hebben dat Feyenoord een bekwame trainer zoekt en geen irritant gastje.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Ik heb liever dat ze uitgebreid de tijd nemen om de juiste trainer te vinden, dan dat ze gehaast iemand aanstellen. Dat supporters iemand zijn karakter leuk zouden vinden, lijkt mij niet de belangrijkste criteria.

gtsb
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Precies . De supporter tevreden houden op dat vlak is totaal niet belangerijk . Als het met de club goed gaat worden ze vanzelf fan

Technico
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Bommeltje was niet echt populair volgens mij

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen