Boulevard: Noor Omrani maakt relatiebreuk met Feyenoorder bekend

20 april 2024, 16:42
Foto: © Instagram: @nooromrani

Noor Omrani en Marcus Pedersen zijn uit elkaar, zo meldt het hockeytalent zaterdag op Instagram. De voormalig speler van Feyenoord en Omrani, vorig jaar nog winnares van het programma De Verraders, maakten eind 2022 hun relatie bekend maar zijn dus niet meer samen.

Dankzij Omrani wist iedereen al dat Pedersen deze zomer een stap ging maken naar Sassuolo. De hockeyster kondigde op Instagram aan dat ze stopte bij HC Den Bosch en haar vriend volgde naar Italië. Op dat moment was de transfer van de rechtsback nog niet bevestigd. Die transfer werd snel daarna wel wereldkundig. Pedersen speelt op dit moment op huurbasis bij de nummer negentien van de Serie A, dat een koopoptie heeft aan het einde van het seizoen.

Artikel gaat verder onder video

“Soms gaan dingen niet zoals je had verwacht en loopt het leven anders”, valt er te lezen in een Instagram Story van Omrani. “Mijn relatie is voorbij en ik ga me nu focussen op mezelf. Big dreams”, schrijft ze vervolgens.

FCUpdate is sinds jaar en dag een platform voor het laatste voetbalnieuws. Omdat we merken dat onze bezoekers behalve het ‘harde’ nieuws ook behoefte hebben aan lichtere onderwerpen, besteden we in de rubriek Boulevard zo nu en dan aandacht aan de ontwikkelingen in de privélevens van de topvoetballers. Omdat we weten dat niet iedereen zulke artikelen waardeert, kiezen we ervoor om het woord ‘Boulevard’ in de kop te zetten, zodat lezers het nieuws kunnen herkennen en desgewenst kunnen overslaan.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Interview na zege op Fortuna Sittard lijkt vertrek bij Feyenoord in te luiden

'Ik ben niet iemand die graag op de bank zit. Dat is het antwoord', zegt een speler van Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Het is niet mogelijk om te reageren op dit artikel.