Berghuis: "Vorig seizoen kwamen er directe versterkingen"

24 februari 2018, 09:51   Bijgewerkt: 24 februari 2018, 10:13

Feyenoord presteert dit seizoen duidelijk minder dan vorig jaar en volgens Steven Berghuis ligt die oorzaak bij het feit dat de Rotterdammers investeerden in jonge talenten in plaats van grote aankopen te doen. De aanvaller verwacht wel dat het huidige Feyenoord een sterk team kan gaan worden.

"Dit is niet het Feyenoord van vorig seizoen, zo eerlijk moet je zijn", zegt Berghuis in een interview met het Algemeen Dagblad. "Toen waren we heel goed, nu hebben we een ploeg die heel goed kan wórden. Feyenoord heeft jonge spelers gehaald, spelers die zich gaan ontwikkelen en die in de toekomst geld kunnen opleveren. Vorig seizoen kwamen er directe versterkingen, spelers met een bepaalde leeftijd. Niet dat die jonge gasten nu geen directe versterkingen zijn, maar het is anders."

Volgens Berghuis moet Feyenoord de laatste weken keihard gaan werken. Ook zelf gooide de aanvaller het roer om. "Plezier én keihard werken, daar gaat het om. Daar moet je naar toe groeien. Vroeger kwam ik nog wel eens bij de McDonalds, dat doe ik niet meer. Ik geloof er niet in dat een hamburger wel of niet eten een enorm verschil maakt. Maar het is puur de mindset, dat het niet meer past in de manier waarop ik als topsporter wil leven", laat hij weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen