Real Madrid haalt thuis uit tegen Deportivo Alavés

24 februari 2018, 18:51

Voor de vierde keer op rij heeft Real Madrid drie punten gepakt in de Spaanse competitie. De ploeg van coach Zinedine Zidane had zaterdag geen enkele moeite met Deportivo Alavés. In het eigen Estadio Santiago Bernabéu werd het 4-0 voor De Koninklijke.

Met Lucas Vázquez, Gareth Bale, Karim Benzema en Cristiano Ronaldo in de basis opteerde Real Madrid voor een aanvallende tactiek voor het treffen met Alavés. Voor rust had de Champions League-houder even nodig om haar draai te vinden, maar kort voor de doelwissel werd het dan toch 1-0. Cristiano Ronaldo scoorde na een prachtig hakje van Karim Benzema.

Direct na de pauze werd het ook 2-0. Wederom fungeerde Benzema als de assistgever, ditmaal was Bale de afmaker. Na een uur zorgde Ronaldo voor de 3-0, waarna Real op een monsterzege leek af te stevenen. De thuisclub nam echter gas terug, waardoor Alavés een echt pak slaag bespaard bleef. Toch werd het in de slotfase nog 4-0, doordat Benzema een penalty benutte.

Ondanks de winst blijft Real de nummer drie van Spanje, maar het verkleint de achterstand op nummer twee Atlético Madrid tot vier punten. Wel heeft de stadgenoot nog een duel tegoed: het speelt zondagavond de lastige uitwedstrijd tegen Sevilla, de nummer vijf van La Liga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen