Allardyce hoopt dat Klaassen zijn 'Ajax-vorm' terugvindt

15 maart 2018, 13:05

Davy Klaassen heeft het moeilijk in Engeland, maar er gloort licht aan de horizon. De van Ajax overgekomen middenvelder kreeg het afgelopen weekend tegen Brighton & Hove Albion (2-0) eindelijk weer eens speeltijd. Mogelijk doet Everton-trainer Sam Allardyce de komende tijd vaker een beroep op Klaassen, nu Gylfi Sigurdsson geblesseerd is.

Op de persconferentie in aanloop naar het duel met Stoke City, gaat Allardyce in op vragen over de situatie waarin Klaassen zich bevindt. "Hij heeft het lastig gehad sinds hij hier is gekomen en ook sinds ik hier ben, maar hij krijgt een kans, net als alle andere spelers. Ik hoop dat als hij de kans krijgt het hem lukt om hier uit te blinken, net zoals hij bij Ajax deed."

Allardyce toont begrip voor de situatie van Klaassen, die nog maar vijf keer in actie kwam in de Premier League. "Hij is niet de eerste speler die het lastig heeft in zijn eerste Premier League-seizoen. Het kan lastig zijn om meteen in het eerste seizoen te presteren waarin je bij een nieuwe club en in een nieuwe omgeving bent terechtgekomen", besluit de coach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen