Gisteren gemist: heldenrol Memphis, dreigende situatie Van Halst

19 maart 2018, 00:30   Bijgewerkt: 18 maart 2018, 23:49

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 18 maart.

Memphis kopt Lyon in blessuretijd langs Marseille

Memphis Depay meldt zich met een grote glimlach bij het Nederlands elftal. Koppend besliste hij zondagavond de Choc des Olympiques tussen Marseille en Lyon. Memphis maakte de als invaller in blessuretijd de belangrijke 2-3 voor Lyon. Waar Memphis de held werd, zat Kenny Tete de hele wedstrijd op de bank.

Hakje én doelpunt Dost helpen Sporting aan drie punten

Bas Dost heeft zondag opnieuw een hoofdrol opgeëist bij Sporting Portugal. Hij zette zijn club op het goede spoor tegen Rio Ave (2-0) door de openingstreffer met zijn hak voor te bereiden. Zelf maakte de spits vlak voor tijde de tweede treffer.

Titelstrijd in Spanje lijkt beslist: Ünal bezorgt Atlético nederlaag

De titelstrijd in Spanje lijkt definitief beslist. Atlético Madrid, de enige achtervolger van FC Barcelona, ging zondag onderuit bij Villarreal (2-1) door toedoen van Enes Ünal. Het verschil tussen Barça en Atlético is nu elf punten en in La Liga staan nog negen wedstrijden op het programma.

Van Halst verliet Grolsch Veste vanwege dreigende situatie

Jan van Halst en zijn gezin hebben tijdens FC Twente - Willem II (2-2) de Grolsch Veste moeten verlaten. Er was sprake van een dreigende situatie. Dat heeft de directeur van de Tukkers, die behoorlijk onder vuur ligt, bevestigd aan Tubantia.

De Boer: "Als speler zou ik Nijhuis helemaal verrot schelden"

Frank de Boer vindt de manier van fluiten van Bas Nijhuis maar niets. De arbiter staat erom bekend dat hij veel door laat gaan, tot onvrede van de oud-trainer van onder andere Ajax. "Je weet nooit waar je aan toe bent met die man", zegt De Boer.

Belangrijke uitslagen:

PEC Zwolle - Feyenoord 3-4

Leicester City - Chelsea 1-2

Napoli - Genoa 1-0

FC Barcelona - Athletic Bilbao 2-0

Villarreal - Atlético Madrid 2-1

Real Madrid - Girona 6-3

RB Leipzig - Bayern München 2-1

Olympique Marseille - Olympique Lyon 2-3

Sporting Portugal - Rio Ave 2-0

Istanbul Basaksehir - Besiktas 1-0

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen