Koster staat open voor nieuw avontuur: "Ik wil graag aan de slag"

23 maart 2018, 09:51

Na zijn gedwongen vertrek bij de nationale ploeg van Saoedie-Arabië zit Adrie Koster zonder werk. De 63-jarige trainer hoopt snel weer ergens aan de slag te kunnen. Het trainerschap bij een Nederlandse club behoort ook tot de mogelijkheden.

Koster zou volgens het Algemeen Dagblad één van de namen zijn die bij Willem II rondzingt. De Tilburgers gaan de komende zomer in zee met een nieuwe trainer. Of Koster ook daadwerkelijk op het lijstje staat bij Willem II, wil zowel de club als trainer niet bevestigen. "Maar als er iets moois op mijn pad komt, dan ga ik het zeker doen. Ik wil weer aan de slag", aldus Koster.

In het verleden was Koster al een keer eerder trainer van Willem II. De laatste jaren werkte hij veel in het buitenland, bij onder meer Club Brugge, het Tunesische Club Africain en als assistent bij VfB Stuttgart en Saoedi-Arabië. "Ik heb de laatste jaren in het buitenland gewerkt. Dat is me goed bevallen. Of ik bij een club in Nederland aan de slag wil? Dat hangt ervan af welke club het is, plus van nog wat andere factoren. Het is afwachten wat de toekomst gaat brengen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen