MVV zet in op samenwerking met Man United: "Zijn contacten"

4 april 2018, 23:01

MVV Maastricht hoopt in de toekomst een samenwerkingsverband aan te gaan met Manchester United. Directeur Paul Penders heeft dat woensdag laten weten tijdens een presentatie over de toekomst van de club uit Limburg. Volgens hem kan een samenwerking bijdragen aan het succes van MVV.

"Als wij onze organisatie en financiële situatie op orde hebben, zijn andere clubs sneller bereid om met ons samen te werken. En via het netwerk van het voetbalplatform van MVV (met Bert van Marwijk, Reginald Thal, Erik Meijer en Johan Dijkstra, red.) zijn al contacten gelegd met de jeugdopleiding van Manchester United", citeert De Limburger de directeur. Trainer Ron Elsen gaan binnenkort naar Manchester voor een gesprek met de club, meldt het dagblad.

Het doel van MVV is om in de komende jaren structureel mee te draaien in de top vijf van de Jupiler League. Daarvoor het snel vier ton aan extra inkomsten binnen slepen. "Tot op heden brengt de commercie niet wat nodig is. Deze presteert onder verwachting", zegt Penders. "Maar daar gaan we in investeren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen