Gün na verlies NEC: "Fortuna Sittard is klaar voor de Eredivisie"

17 april 2018 – Fortuna Sittard-eigenaar Isitan Gün weet het zeker: na alle onrust van de afgelopen maanden is zijn club klaar voor de Eredivisie. De Turkse baas in Limburg was maandagavond aanwezig bij de inhaalwedstrijd van Jong Ajax tegen NEC en zag tot tevredenheid hoe de Amsterdammers Fortuna weer helemaal terugbracht in de strijd om promotie.

Gün na verlies NEC: "Fortuna Sittard is klaar voor de Eredivisie"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Hoewel hij na afloop zeer tevreden kon zijn met de uitslag, was Gün nog altijd niet te spreken over de actie van de KNVB om het duel over te laten spelen, nadat de geschorste Teun Bijleveld had meegespeeld. "Het is oneerlijk. Ze hebben Fortuna gestraft voor iets waar we niets aan konden doen. Dat is niet gelukt, maar wel geprobeerd", aldus Gün tegenover De Limburger.

Uiteindelijk liep het met een sisser af: alleen eindigde het duel in 1-0 in plaats van 2-0. Dus ligt Fortuna Sittard weer helemaal op promotiekoers, om voor het eerst sinds 2002 weer terug te keren op het hoogste niveau. Gün: "Twee keer winnen en we gaan naar de Eredivisie. Of we daar klaar voor zijn? Als de spelers en supporters er klaar voor zijn, dan wij ook."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd