'PSV wil VVV-Venlo-uitblinker Unnerstall transfervrij binnenhalen'

16 mei 2018, 13:55

Opvallend nieuws uit Eindhoven: PSV zou VVV-Venlo-keeper Lars Unnerstall willen vastleggen op korte termijn. De Eindhovenaren zien in de 28-jarige Duitse doelman een ideale stand-in, zeker als het contract van Eloy Room afloopt in 2019. Mogelijk wordt hij tot die tijd weer verhuurd aan zijn huidige werkgever.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Volgens het medium wil PSV de goalie, die veel indruk maakte in zijn eerste seizoen in Limburg, dolgraag binnenhalen, mede omdat hij transfervrij is komende zomer. Dat is ergens wel erg opvallend: want met Jeroen Zoet en vervanger Room is het keepersgilde van PSV al erg sterk. Unnerstall heeft eerder aangegeven het seizoen in Limburg als een opstapje te zien, omdat hij graag terug wil naar een club op Champions League-niveau. Zijn eenjarige contract bij VVV-Venlo is dan ook geen toeval.

Dit nieuws zou een mogelijk vertrek van Jeroen Zoet wellicht kunnen aankondigen. De keeper liet al vaker weten open te staan voor een nieuw avontuur, nadat hij al jarenlang de eerste keuze is van Phillip Cocu. Hij kende uitstekende seizoenen en lijkt klaar voor een volgende stap. Wellicht dat PSV daar met het aantrekken van Unnerstall op wil inspelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen