Dordrecht neemt middenvelder Kok definitief over van Willem II

24 juli 2018 – FC Dordrecht neemt Thomas Kok definitief over van Willem II. Afgelopen seizoen werd de middenvelder gehuurd van de Eredivisionist, waarna hij deze zomer terugkeerde in Tilburg. Onder Adrie Koster was er echter weinig uitzicht op een basisplaats, waardoor de Schapenkoppen hem ditmaal hebben gekocht. Hij tekent een contract voor twee seizoenen.

Dordrecht neemt middenvelder Kok definitief over van Willem II

Dat meldt FC Dordrecht via de officiële kanalen. Aan het einde van het seizoen wilde Dordt ook al toeslaan, maar destijds koos hij ervoor om de voorbereiding met Willem II vol te maken. In het afgelopen halve seizoen kwam hij tot achttien optredens in de Jupiler League, waarna er nog vier in de play-offs volgden. Willem II behoudt wel de optie om de twintigjarige voetballer voor een vast bedrag terug te kopen.

Met de terugkeer van Kok heeft FC Dordrecht de selectie voor het komende seizoen definitief rond. Eerder werden onder andere Omran Haydary, Oussama Zamouri, Siebe Schets, Quivi Fowler en Marko Maletic al naar de Krommedijk gehaald.

Eredivisie

gerelateerd