Monaco troeft Chelsea af en legt Golovin voor vijf jaar vast

27 juli 2018, 15:12   Bijgewerkt: 27 juli 2018, 15:18

AS Monaco heeft Aleksandr Golovin binnen. Een van de Russische uitblinkers op het WK in Rusland heeft een vijfjarig contract getekend bij de Franse topclub. Daarmee troeft het Chelsea, dat ook interesse zou hebben in de 22-jarige aanvallende middenvelder, af. "Ondanks de concurrentie van zeer grote Europese clubs, zijn we trots dat hij voor ons heeft gekozen om zijn loopbaan voort te zetten."

Naar verluidt betaalt de club zo'n dertig miljoen euro aan CSKA Moskou, waar nog enkele doorverkoopclausules bovenop komen. "Ik ben heel blij dat ik hier kan tekenen", aldus de hoofdrolspeler op de clubsite. "Ik kijk er naar uit om aan het werk te gaan met mijn nieuwe ploeggenoten. Dit is een avontuur met veel ambitie."

Ook Vadim Vasilyev, de vice president van AS Monaco, toont zich tevreden met het rondmaken van deze deal. "Hij is een getalenteerde, jonge speler, die zich tijdens het WK heeft laten gelden", aldus de bestuurder. "Ondanks de concurrentie van zeer grote Europese clubs, zijn we trots dat hij voor ons heeft gekozen om zijn loopbaan voort te zetten." Daarmee doelt Vasilyev ongetwijfeld op de belangstelling van Chelsea, die hem ook graag wilden aantrekken. Ook Juventus zou interesse hebben gehad.

Afgelopen zomer maakte Golovin veel indruk met Rusland, onder meer in de openingswedstrijd tegen Saudi-Arabië. In de 5-0 overwinning had hij met een doelpunt en twee assists een belangrijk aandeel. De spelmaker kwam zijn hele loopbaan uit voor CSKA Moskou. Afgelopen seizoen maakte hij zowel in de Champions, als ook Europa League een sterke indruk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen