De Ligt over interesse van topclubs: 'Ja, dat gebeurt gewoon"

4 augustus 2018, 10:57

Matthijs de Ligt wil niet weg voordat hij met Ajax een prijs heeft gepakt. De achttienjarige captain van de Amsterdammers is zich bewust van alle interesse, maar wil Amsterdam niet zonder beker achter zich laten. "Zolang ik bij Ajax speel, wil je gewoon prijzen winnen."

De jongeling is al twee seizoenen niet weg te denken uit de defensie van de Amsterdammers, maar het leverde De Ligt nog geen prijs op met zijn team. Het frustreert de jonge captain. "Ik denk dat je als Ajax altijd voor de prijzen moet spelen, dat ambieer je als speler", stelt hij in Inside Ajax. "Dat is dit seizoen niet anders."

Geruchten rondom een transfer van de aanvoerder zijn er genoeg, maar hij lijkt zich er niet druk om te maken. "Ja, dat gebeurt gewoon. Je krijgt wel eens wat mee en je hoort wel eens wat." Vooralsnog lijkt De Ligt gewoon bij Ajax te blijven.

Hij wil eindelijk eens Champions League-voetbal halen en denkt dat het met deze groep mogelijk is. De volgende horde is het Belgische Standard Luik. "We zijn wel in staat om de Champions League te halen. Dat hebben we tegen Sturm Graz laten zien, maar elke voorronde wordt moeilijker."

Start het seizoen met 50 euro bonus en zet in op PSV - Feyenoord voor een vliegende start

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen