Klaassen wint weer met Werder ondanks doelpunt Dilrosun

25 september 2018, 20:18

Werder Bremen is na vijf speelrondes nog altijd zonder nederlaag in de Bundesliga. Het team van Davy Klaassen bleek dinsdagavond een maatje te groot voor Hertha BSC, dat met een 3-1 nederlaag huiswaarts werd gestuurd. Klaassen vond het doel niet, maar zijn landgenoot Javairo Dilrosun aan de andere kant wel.

De club uit Bremen zat na een helft spelen op rozen. Werder leidde in de rust met met 2-0 door doelpunten van Martin Harnik en Milos Veljkovic. Harnik scoorde na geklungel in de verdediging van Hertha, Veljkovic kopte vlak voor de theepauze raak na een scherpe hoekschop van oud-Feyenoorder Nuri Sahin.

Dilrosun deed vroeg in de tweede helft wat terug namens de club uit Berlijn. De Nederlander schoot vanuit een moeilijke hoek raak en zette zo de 2-1 op het scorebord. Het was voor de buitenspeler de vierde keer in drie wedstrijden dat hij direct betrokken was bij een goal. Veel waarde had zijn doelpunt in het Weser Stadion niet, want Werder liep al snel uit naar 3-1 door een rake strafschop van Max Kruse.

Werder is door de zege de nummer twee van de Bundesliga. Veel clubs die in de (sub)top van de Duitse competitie staan, komen echter nog wel in actie in de vijfde speelronde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen