Bergwijn wil niet denken aan transfer en is trots op Oranje

8 oktober 2018, 08:01

Steven Bergwijn verdiende zijn eerste oproep voor Oranje, niet veel later noemde Mark van Bommel hem 'Europese top' en de week werd besloten met een publiekswissel tegem VVV-Venlo. Ondanks alle positieve kritiek blijft de PSV'er nuchter en denkt hij nog zeker niet aan een transfer, die afgelopen zomer ook al op de loer lag. "Je hoort van alles. Maar ik houd me er niet mee bezig. Ik heb net verlengd bij PSV. We zijn pas net aan het seizoen begonnen."

Dat vertelt hij tegenover De Volkskrant over een mogelijke transfer: afgelopen zomer werd onder andere Girondins Bordeaux concreet. Ook op oproep voor Oranje is hij trots, maar wil hij nog niet teveel kwijt. "Ik ben erbij, maar heb nog niet getraind en gespeeld. Eerst maar eens spelen", vindt hij. "Ik wil het gewoon op het veld laten zien. Niet met woorden, maar met daden."

Dat was vermoedelijk ook de reden dat Van Bommel mooie woorden over had voor de speler van 'Europese top'. De aanvaller gaat er zeker niet van zweven. Bergwijn: "Het is mooi dat de trainer dat zegt. Maar ik moet deze lijn doorzetten. Ik krijg vertrouwen van de trainer, van iedereen. Ik ben blij dat het goed gaat met het hele team."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen