Contract Immers loopt af: "Mijn hart zegt dat ik bij ADO wil blijven"

19 oktober 2018, 20:39

Lex Immers is met ADO Den Haag in gesprek over zijn toekomst. Over een klein jaar loopt zijn contract af, wat zou kunnen betekenen dat de middenvelder aan het einde van het seizoen op zoek moet naar een nieuwe club. Het liefst blijft Immers in Den Haag voetballen, al moet daar wel wat tegenover staan.

"Mijn hart zegt dat ik bij ADO wil blijven, het is niet zo dat ik voor elk bedrag de club zal verlaten", zegt hij tegen Omroep West. "Clubs in het buitenland moeten dan wel met een goede aanbieding komen. Ik ben anderhalf jaar geleden niet voor niets weggegaan bij Club Brugge, want ik wilde graag naar Den Haag."

De 32-jarige Immers zegt een hoop geld te hebben ingeleverd om voor ADO Den Haag te spelen. Daar moet wel iets tegenover staan, zegt hij. "Ik vraag absoluut geen rare bedragen hoor. Ik weet wat ADO betaalt en uiteindelijk moeten we er van beide kanten uit zien te komen. Als ik uiteindelijk straks toch voor het buitenland kies, dan zal er wel kritiek komen dat ik voor het geld daar naartoe ga. Die kritiek mag hoor, maar ieder persoon die voor een baas werkt en die ergens het dubbele kan verdienen gaat in zo'n geval ook weg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen