Van 't Schip ziet 'een goede dynamiek' bij Fortuna Sittard

2 november 2018, 14:52

PEC Zwolle won midweeks overtuigend van De Graafschap (2-5) in de beker en hoopt de goede lijn door te trekken naar Limburg, waar het zondag tegen Fortuna Sittard speelt. John van 't Schip weet dat zijn ploeg slechts één punt meer heeft en verwacht dan ook een lastig duel.

De promovendus houdt zich vooralsnog aardig staande, weet Van 't Schip. "Ik vind dat Fortuna een goede start van de competitie beleeft. Ze zijn competitief en zitten er goed in met in de aanval gevaarlijke spelers als Novakovich, Diemers, Vidigal en Semedo. Er zit een goede dynamiek in die ploeg", zegt de trainer tegen De Stentor.

Wat voor hem vooral een punt van zorg is, is het feit dat zijn ploeg veel goals moet incasseren uit spelhervattingen. "Dat moet beter. Het is een hele periode goed gegaan, maar het is duidelijk dat we geconcentreerder moeten zijn, goed moeten staan en er scherper op moeten trainen", vindt de coach, die weer kan beschikken over de fitte Vito van Crooij. Of hij ook in de basis start, wil hij niet prijsgeven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen