NAC-debutant Van Anholt looft fans: "Heeft ons echt geholpen"

11 december 2018, 11:13   Bijgewerkt: 11 december 2018, 11:19

Pele van Anholt beleefde afgelopen weekend een droomdebuut namens NAC Breda in de Eredivisie. Na lang blessureleed maakte de verdediger eindelijk zijn eerste speelminuten en bekroonde zijn eerste duel direct met een overwinning. De Fries looft vooral de supporters. "Het heeft ons echt geholpen. Als dit niet helpt, wat dan wel? Ik ben heel tevreden."

Dat vertelt hij tegenover BN/De Stem. "Ik durf te zeggen dat de supporters ons een extra steuntje in de rug hebben gegeven. Niet normaal meer", zegt Van Anholt, die binnen de lijnen kwam voor Fabian Sporkslede. "Niet alles ging meteen goed, maar ik ben super blij dat ik na een lange afwezigheid weer minuten heb gemaakt."

?Van Anholt kampte met een bovenbeenblessure en leeft dus vooral mee met zijn concurrent, die geblesseerd naar de kant moest. "Ik weet hoe het is om geblesseerd te zijn, dat is klote. Ik hoop dat het meevalt voor hem", aldus de verdediger, die hoopt dat er komend weekend tegen PEC Zwolle weer een goed resultaat wacht. "We mogen niet met ons hoofd in de wolken zitten. In Zwolle verliezen, zou iets wegnemen van dit resultaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen