Molenaar: "Op moment van eerste penalty rare smaak in mond"

20 december 2018, 09:41   Bijgewerkt: 20 december 2018, 09:56

Robert Molenaar zet zijn vraagtekens bij de penalty's die Serdar Gözübüyük uitdeelde tijdens het bekerduel tussen Roda JC en Ajax (1-1). Beide strafschoppen waren makkelijk gegeven door de arbiter. Gözübüyük wees naar de stip na een duel tussen Klaas-Jan Huntelaar en Richard Jensen, die de spits van Ajax licht bij zijn schouder greep.

Datzelfde deed de leidsman bij een onschuldig duel tussen Kostas Lamprou en Mario Engels. "Op een gegeven moment gingen mijn gedachten terug naar vorig jaar, naar FC Twente-uit. Ik dacht: hij zal toch geen hekel hebben aan Roda JC?", zegt Molenaar tegen FOX Sports. "Maar goed, ik stond er te ver vanaf om een goed oordeel te geven. Beide zijn wellicht discutabel. Op het moment dat die eerste penalty gegeven wordt, krijg je een rare smaak in de mond."

Molenaar toonde zich ook trots op zijn ploeg, die uiteindelijk na een strafschoppenserie moest buigen voor Ajax. "We hebben het Ajax absoluut moeilijk gemaakt. Helaas heeft het niet zo mogen zijn. In de verlenging wisselden we nog even, om ze te verrassen. Het lukte nog bijna, we hebben er echt alles aan gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen