Tijdelijke opvolger Van 't Schip: "Voel me net zo verantwoordelijk"

20 december 2018, 12:49

Assistent-trainer Gert Peter de Gunst (links op foto) gaat weinig veranderen aan het elftal van PEC Zwolle. Na het ontslag van John van 't Schip neemt hij vrijdag tegen VVV-Venlo voor het eerst de honneurs waar. "Ik voel me net zo verantwoordelijk voor wat er het afgelopen jaar gebeurd is. Je zult niet hele rare dingen zien", geeft De Gunst aan.

"Het is niet raar dat dit gebeurd is. Het gaat al een jaar niet goed. Helemaal na zo'n dinsdagavond weet je dat zoiets kan gebeuren", zegt de interim-trainer tegen RTV Oost. Woensdag nam PEC Zwolle afscheid van Van 't Schip, die volgens De Gunst aangeslagen was. "Maar heel veel tijd om met elkaar te praten heb je ook niet. Dat hoeft ook niet, want daar zit hij ook niet op te wachten. Het was inpakken en weg. John is een van de meest vriendelijke personen die ik ooit heb ontmoet."

PEC Zwolle wil direct in het nieuwe jaar een nieuwe trainer presenteren. Meest gehoorde naam is die van Jaap Stam. "Dat zou ik wel zien zitten ja. Soms is een en een twee. En deze ligt echt heel erg voor de hand. Ik ken Jaap Stam. We hebben met elkaar mogen werken en hebben paar jaar samen een cursus gedaan. Prima gozer!"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen