Van der Laan naar Hoofdklasse, trainer Meijers verlengt

18 januari 2019, 09:33

Martijn van der Laan gaat zijn geluk beproeven in het amateurvoetbal. De dertigjarige centrumverdediger speelde in de Eredivisie bij SC Cambuur en FC Groningen, maar gaat nu aan de slag bij SC Genemuiden.

Die club speelt in de Hoofdklasse en staat momenteel achtste op dat niveau. Van der Laan speelde in het verleden voor SC Veendam, Cambuur en Groningen. Met Cambuur liet hij zich zien op het hoogste niveau waardoor hij in 2014 een transfer naar Groningen afdwong. Dat werd geen succes, waarna hij daarna nog op huurbasis uitkwam voor Cambuur. Ook dat werd geen succesverhaal. Nu zegt de verdediger het profvoetbal dus vaarwel. Het is niet duidelijk voor hoeveel jaar Van der Laan heeft getekend bij Genemuiden.

Meijers verlengt

Ondertussen is er ook contractnieuws te melden over Eric Meijers. De oefenmeester die landelijke bekendheid verwierf vanwege Voetbal is Oorlog, de veelbesproken documentaire over Achilles '29, heeft zijn contract bij VVSB verlengd tot de zomer van 2020. Twee maanden geleden ging de 55-jarige trainer aan het werk bij de hekkensluiter van de Tweede Divisie en sinds zijn komst haalde de ploeg vijf punten uit zes duels. Zijn taak is nu om de ploeg op het hoogste amateurniveau te houden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen