Vlaar sprak nog niet met AZ over toekomst en twijfelt zelf nog

23 januari 2019, 11:01

Ron Vlaar wordt volgende maand 34 jaar en heeft een aflopend contract bij AZ, toch wil de verdediger niet uitsluiten dat hij er nog een jaartje aan vast plakt na dit jaar. Hoewel hij dit seizoen mindere duels kende, was hij tegen Vitesse weer een van de uitblinkers en mede daarom weet hij nog niet wat hij gaat doen. "Als het goed gaat en goed voelt, waarom zou ik dan stoppen?", aldus Vlaar.

Dat vraagt hij zichzelf hardop tegenover AZfanpage.nl. "Vorig jaar heb ik ook wel eens fases gehad dat ik dacht 'het is genoeg geweest', maar toen speelde ik niet omdat ik geblesseerd was. Nu speel ik wel en daar ben ik heel blij mee. Ik vind echter wel dat het altijd beter moet", blijft hij kritisch. "Als ik me echt een hele lange periode zo voel, en dat is de uitdaging, dan ga ik niks uitsluiten."

Een gesprek met de clubleiding van AZ was er echter nog niet. "Dat zal ergens in de komende maanden wel gebeuren. Natuurlijk schiet het wel eens door je hoofd dat je ooit een keertje stopt, maar om zoiets definitief te maken dat wil ik niet en dat kan ik nu ook nog niet", aldus Vlaar. "Ik ga het gewoon ervaren hoe het gaat, hoe ik op het veld sta, hoe mijn lichaam en knie voelen en dan zien we het wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen