Gisteren gemist: Bosz gaat af met Leverkusen, Klaassen stunt

6 februari 2019, 00:30   Bijgewerkt: 5 februari 2019, 23:51

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 5 februari.

Bosz blameert zich met Bayer Leverkusen in bekertoernooi

Bayer Leverkusen is drie dagen na de stunt tegen Bayern München van zijn roze wolk gedonderd. In de achtste finale van het Duitse bekertoernooi blameerde de ploeg van trainer Peter Bosz zich dinsdagavond tegen 1. FC Heidenheim. Leverkusen kwam in Heidenheim nog wel op voorsprong, maar ging uiteindelijk met 2-1 onderuit tegen de nummer zes van de 2. Bundesliga.

Klaassen boekt met Werder sensationale bekerzege op Dortmund

Werder Bremen heeft dinsdagavond in een spectaculair bekerduel met Borussia Dortmund aan het langste eind getrokken. Na de reguliere speeltijd stond het 1-1 in het Signal Iduna Park. In de verlenging barstte het duel in de achtste finale écht los. Dortmund kwam tot twee keer toe op voorsprong, maar de bezoekers kwamen terug tot 3-3. De strafschoppen die volgden, werden beter genomen door Werder.

'Avdijaj vertrekt mogelijk op korte termijn bij Willem II'

Donis Avdijaj heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd voor Willem II gespeeld. De 22-jarige buitenspeler verblijft op dit moment in Duitsland en is op zoek naar een nieuwe club, meldt het Brabants Dagblad. Heel veel mogelijkheden heeft Avdijaj niet, want in de meeste landen is de transfermarkt op dit moment gesloten.

Wolverhampton Wanderers komt met de schrik vrij in FA Cup

Wolverhampton Wanderers heeft dinsdagavond een afgang in de FA Cup voorkomen. De nummer zeven van de Premier League kwam in de beslissingswedstrijd in de vierde ronde van het bekertoernooi met 1-2 achter tegen Shrewsbury Town, maar rechtte in de tweede helft de rug en won uiteindelijk met 3-2. In de eerdere ontmoeting met de League One-club was Wolves ook al ontsnapt.

Messi wel, Dembélé niet in selectie Barça voor El Clásico

Lionel Messi lijkt woensdagavond in actie te kunnen komen in El Clásico. De Argentijnse sterspeler van FC Barcelona is door trainer Ernesto Valverde in de wedstrijdselectie opgenomen voor het duel met Real Madrid. Tegenover de aanwezigheid van Messi staat wel de afwezigheid van Ousmane Dembélé.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen