Dalmau steelt de show met vierklapper: "Ik ben erg blij"

16 februari 2019, 23:48

Het was zaterdag in Almelo de avond van Adrián Dalmau. De Spaanse zomeraanwinst scoorde liefst vier keer tegen Fortuna Sittard en zag zijn ploeg met 6-0 winnen. Het is voor het eerst in zijn loopbaan dat hij vier doelpunten maakt.

Dat is uiteraard reden voor grote tevredenheid. "Ik ben erg blij met mijn vier goals en assist", zegt de aanvaller op de clubwebsite van Heracles. "Maar het belangrijkste is dat we gewonnen hebben. Ik ben blij dat we dit de supporters hebben kunnen bieden. Het is een mooie overwinning voor het team en de supporters. Iedereen voelt zich top, ook al begin ik de vermoeidheid nu na afloop wel te voelen."

Zijn stiftbal sprong er voor Dalmau echt uit. "Mijn vier goals waren allemaal erg verschillend en even belangrijk, maar ik denk dat ik de derde het mooist vond. Ik startte op eigen helft en kreeg de bal aangespeeld van Mohammed Osman en tikte hem achter mijn standbeen tussen de verdedigers door. Toen stond ik oog in oog met de doelman en voor mij was er eigenlijk maar één optie: die bal stiften. Dat pakte gelukkig goed uit", glundert hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen