Ranieri op straat gezet door Fulham; Parker volgt hem op

28 februari 2019, 17:52

Het doek is gevallen voor Claudio Ranieri bij Fulham. De Italiaan is donderdag op straat gezet door de club uit Londen vanwege de tegenvallende resultaten. De nummer negentien van de Premier League meldt dat Scott Parker als opvolger van Ranieri aan de slag gaat.

Ranieri werd in november aangesteld als opvolger van de destijds ontslagen Slavisa Jovanovic. Diens ontslag was enigszins verrassend, aangezien hij ervoor had gezorgd dat Fulham promoveerde naar de Premier League. Zijn opvolger Ranieri kreeg het eveneens niet aan de praat en verloor zeven van de laatste acht duels. Toch laat hij Fulham iets beter achter dan zijn voorganger: aangezien de ploeg nu voorlaatste staat in plaats van Fulham.

"Ik ben zeer teleurgesteld dat de resultaten minder goed waren dan gehoopt. We konden niet voortborduren op de goede start die we hadden", vertelt Ranieri op de clubwebsite. "Toch wil ik de club en de fans bedanken voor mijn periode bij Fulham."

Fulham kondigt op de eigen website aan dat Scott Parker is aangesteld als de opvolger van Ranieri. De 38-jarige Engelsman speelde tussen 2013 en 2017 voor de club en was destijds aanvoerder. Het is aan hem om Fulham te behouden voor de Premier League, maar dat zal nog een hels karwei worden. De ploeg heeft namelijk de meest gepasseerde defensie van de Premier League. Bij de club uit Noord-Londen staat Ryan Babel op de loonlijst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen