Shevchenko: "Geen ruimte voor fouten"

19 juni 2006, 10:55

Het is vanavond voor Oekraine een kwestie van erop of eronder. Na de 4-0 nederlaag tegen Spanje moet de ploeg van Andrei Shevchenko in Hamburg winnen van Saoedi-Arabië om kans te houden op een plaats in de tweede ronde van het WK. "Vanaf nu spelen we alleen nog maar finales", weet de toekomstige spits van Chelsea.

Ondanks de nederlaag tegen Spanje is er nog geen man overboord, benadrukt Shevchenko. Door het gelijke spel tussen Tunesië en Saoedi-Arabië (2-2) zou Oekraine aan zes punten immers ook voldoende hebben om de achtste finale te bereiken. "We hebben het nog in eigen hand", weet Shevchenko. "We moeten er gewoon voor zorgen dat we het niet laten liggen tegen Saoedi-Arabië. Er is geen ruimte meer voor fouten."

Shevchenko speelde tegen Spanje een anonieme partij, maar volgens hem was dat een incident. Het ontbrak hem simpelweg nog aan wedstrijdritme, denkt hij. "Ik heb in de weken voorafgaand aan het WK amper gespeeld, ik heb wedstrijden nodig om in mijn ritme te komen. Daarom is het goed dat ik tegen Spanje negentig minuten heb kunnen spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen