Van Geel blij met komst Stam: "Een indrukwekkende verschijning"

6 maart 2019, 14:12

Martin van Geel is zeer tevreden met de aanstelling van Jaap Stam. De oefenmeester wordt in De Kuip de opvolger van Giovanni van Bronckhorst vanaf komende zomer. "Jaap is een realist met een duidelijke visie en met een zeer indrukwekkende staat van dienst als speler en de nodige ervaring als trainer", aldus de technisch directeur van de Rotterdammers.

In het persbericht van de komst van Stam licht Van Geel de keuze toe. "We kennen elkaar al heel lang, dus we weten bij Feyenoord wat voor iemand we binnen halen. Jaap is een indrukwekkende verschijning. Met hem komt er straks letterlijk en figuurlijk echt iemand binnen", vindt hij. "Logisch dus dat ik zeer blij ben dat we met de medewerking van PEC Zwolle hem nu al hebben kunnen vastleggen voor de komende seizoenen."

Stam zelf was ook content met deze kans die hem werd geboden. "Na goede en open gesprekken met Martin van Geel over de mogelijkheden en onmogelijkheden bij Feyenoord, kwam ik er snel achter dat ik vol voor deze kans wil gaan. Ik ben PEC Zwolle dankbaar voor het feit dat zij begrip hebben voor mijn ambities en er snel zijn uitgekomen met Feyenoord", aldus de nieuwe trainer van Feyenoord. Wel wil de oefenmeester zich de komende maanden eerst nog volledig richten op zijn taak in Overijssel.

Lees ook: Officieel: Stam wordt opvolger Van Bronckhorst bij Feyenoord

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen