Bayern kan met Coman en Alaba aantreden tegen Liverpool

12 maart 2019, 16:08

Met het zelfvertrouwen zit het momenteel wel goed bij Bayern München. De regerend kampioen van Duitsland kwam afgelopen weekend weer aan kop in de Bundesliga en leeft dus met een goed gevoel toe naar de return tegen Liverpool in de Champions League. Bovendien kreeg Niko Kovac goed nieuws uit de ziekenboeg.

Kingsley Coman en David Alaba golden als twijfelgevallen, maar zijn fit genoeg om te spelen. Arjen Robben is er zoals bekend nog niet bij. Kovac weet dat zijn ploeg woensdag door de 0-0 in Engeland aan de bak zal moeten in eigen huis. "Het lijkt me niet zo handig dat we als een gek in de aanval gaan. Liverpool heeft heel veel kwaliteit en zal dat afstraffen. We moeten op zoek naar de juiste balans. Natuurlijk willen we het niet laten aankomen op weer een 0-0. Een doelpunt is cruciaal."

In de Bundesliga scoort Bayern er de laatste weken lustig op los. De ploeg maakte liefst elf goals in de laatste twee duels. "Wat we moeten doen, is meer zakelijk zijn voor het doel", vindt Kovac desondanks. "We laten zien dat we creatief zijn en scoren veel, maar missen ook veel kansen. Ik geloof erin dat de fans ons woensdag het laatste zetje zullen geven", aldus Kovac over het achtste finale-duel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen