Reus zag Duitsland in slotfase een 'lucky punch' uitdelen

25 maart 2019, 11:18

Duitsland gaf zondagavond net als een paar maanden geleden in Gelsenkirchen een 2-0 voorsprong weg tegen het Nederlands elftal, maar zegevierde alsnog door een laat doelpunt van Nico Schulz. De linksback scoorde op aangeven van Marco Reus, die vlak daarvoor was ingevallen. "Het was een lucky punch", aldus de ster van Borussia Dortmund.

Reus is dolblij met de 2-3 zege op Oranje. "Het was een zege op mentaliteit, we hebben karakter getoond", wordt de Duitser geciteerd door Bild. "We zijn opnieuw begonnen. Het is daarom enorm belangrijk dat we hier bij onze grote concurrent winnen, misschien wel verdiend."

Schulz, die de winnende maakte, kan eveneens zijn geluk niet op. "Ik ben blij en trots dat ik het doelpunt heb gemaakt. Het geeft een geweldig gevoel, zeker als je weet dat de speeltijd er bijna op zit", zegt de linksback, die met zijn chocoladebeen raak schoot. "Daar heb ik niet speciaal op getraind. Op de trainingen word ik soms ook gedwongen om met rechts te schieten. Ik wilde 'm zelfs in de hoek plaatsen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen