De Gier hoopt dat 'kritische en loyale' staf van NEC bijeen blijft

28 maart 2019, 14:36

NEC-trainer Jack de Gier hoopt dat zijn staf in Nijmegen bij elkaar blijft. Woensdag kregen assistent-trainer Patrick Pothuizen en teammanager Muslu Nalbantoglu te horen dat hun aflopende contract mogelijk niet wordt verlengd en ze ontvingen een formele ontslagbrief. De hoofdcoach hoopt zijn staf desondanks bijeen te houden.

"Als je het mij persoonlijk vraagt, is mijn mening dat ik prima samenwerk met deze staf en dat ik graag zou zien dat alles door zou gaan", zei De Gier tegenover Omroep Gelderland over de beslissing van de club om het duo een formele ontslagbrief te sturen. Hoewel dat niet betekent dat er ook daadwerkelijk afscheid van hen genomen wordt, komt er wat De Gier betreft wel snel duidelijkheid.

"We hebben een moeilijke tijd gehad. Deze staf, waaronder Patrick en Muslu, heeft mij er in moeilijke tijden ook doorheen gesleept", vertelt hij. "Kwaliteit zit er, maar ik vind het ook altijd belangrijk dat de staf loyaal is naar de hoofdtrainer. We zijn kritisch naar elkaar onderling in de trainerskamer. Maar ik heb wel het gevoel dat we elkaar kunnen vertrouwen. Dat is voor mij een hele belangrijke basis om te werken."

Lees ook: NEC wacht promotiejacht af en zegt alle aflopende contracten op

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen