Groenendijk: "Niet nodig om drie, vier anderen erin te zetten"

5 april 2019, 16:55

Fons Groenendijk is niet voornemens rigoureuze veranderingen door te voeren tegen FC Utrecht. De trainer van ADO Den Haag ziet na het duel met Fortuna Sittard (0-0) geen reden om flink aan zijn opstelling te sleutelen. "Het is niet nodig om drie, vier of vijf anderen erin te gooien", stelt hij via de clubkanalen.

ADO kwam afgelopen woensdag nog in actie tegen Fortuna Sittard. De Hagenaren speelden een uur lang met een man meer, maar slaagden er niet in de volle buit mee te nemen uit Limburg. Tegen Utrecht hoopt Groenendijk op meer dan een punt.  "Met de fans erachter moet er weer wat kunnen ontstaan. Ik vergelijk het een beetje met Feyenoord hier. Dat zijn altijd wedstrijden waarin wat mogelijk is."

De club uit Den Haag heeft na het duel met Fortuna niet heel veel tijd om zich voor te bereiden op de wedstrijd van zaterdag. "We kunnen op dit moment niet heel veel trainen. Het is vooral een kwestie van herstellen, rusten, goed eten en slapen en weten hoe belangrijk de wedstrijd is. Morgen zullen we ervoor zorgen dat we er weer staan. We hebben vertrouwen dat we iets kunnen doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen