Werder Bremen verlengt dankzij Klaassen ongeslagen reeks

7 april 2019, 19:57

Davy Klaassen heeft Werder Bremen zondagavond aan een punt geholpen op bezoek bij Borussia Mönchengladbach. De Nederlandse middenvelder maakte tien minuten voor tijd de gelijkmaker. Door het 1-1 gelijkspel blijft Werder Bremen ongeslagen in het kalenderjaar.

Werder Bremen verloor de laatste wedstrijd voor de winterstop, maar is in 2019 nog ongeslagen. Na duels met Schalke 04, Bayer Leverkusen en FSV Mainz - die alledrie gewonnen werden - stond zondag weer een zware wedstrijd op het programma voor de club uit Bremen. Borussia Mönchengladbach is immers de nummer vijf van de Bundesliga en nog in de race om een Champions League-ticket.

Om Eintracht Frankfurt tot twee punten te naderen, moest Borussia Mönchengladbach de ongeslagen reeks van Werder Bremen verpesten. Dat leek ook te gebeuren. Vijf minuten na rust kwam de thuisploeg door een doelpunt van Florian Neuhaus op voorsprong. De middenvelder profiteerde optimaal van cruciaal balverlies van Max Kruse, die in de draai uitgleed. Het lukte de club uit Mönchengladbach echter niet om de voorsprong vast te houden. Uit een voorzet van Yuya Osako kopte Klaassen tien minuten voor tijd kiezelhard raak.

Door de remise blijft Werder Bremen steken op de achtste plaats, maar heeft het nummer zes Wolfsburg - dat twee punten meer heeft - wel in het vizier. Borussia Mönchengladbach heeft nog zes wedstrijden om het gat van vier punten met Eintracht Frankfurt te dichten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen