Schreuder ziet met Schulz weer sterkhouder van Hoffenheim gaan

21 mei 2019, 15:57   Bijgewerkt: 21 mei 2019, 16:04

Slecht nieuws voor Alfred Schreuder: 1899 Hoffenheim heeft besloten om Nico Schulz te verkopen aan Borussia Dortmund. De linksback heeft een contract getekend tot en met 2024 bij BVB en is niet de eerste speler die Hoffenheim verlaat - naar verluidt voor zo'n 25 miljoen. De back was de laatste twee seizoenen een vaste waarde voor de middenmotor.

Hoeveel Hoffenheim ontvangt voor de verdediger, laten beide clubs niet weten. "Nico is een verdediger die de laatste jaren veel stappen heeft gezet", zei technisch directeur Michael Zorc over de overgang. Hij was eerder al werkzaam onder Lucien Favre en boekte afgelopen seizoen een snelheidsrecord door een snelheid van 35 km/uur aan te tikken.

"Dortmund is een topclub, dat voetbal speelt dat bij mij past", aldus Schulz, die zes interlands voor Duitsland speelde en daarin twee keer scoorde. Eerder werd Kerem Demirbay al voor een flink bedrag verkocht aan Bayer Leverkusen en werden Ihlas Bebou, Konstantinos Stafylidis en Sargos Adamyan gehaald. Ook Julian Nagelsman vertrekt naar RB Leipzig, hij wordt vervangen door Schreuder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen