Portugal op zijn hoede voor 'buitengewoon sterk' Oranje

8 juni 2019, 21:54

Fernando Santos is klaar voor de confrontatie met het Nederlands elftal. De bondscoach van Portugal verwacht in de finale van de Nations League een sterke tegenstander te treffen. "Oranje is altijd een geweldig voetballand geweest."

De Portugezen plaatsten zich voor de finale van het landentoernooi door woensdagavond met 3-1 te winnen van Zwitserland. Oranje veroverde een dag later een ticket voor de eindstrijd door Engeland met dezelfde cijfers te verslaan. "We hebben ze heel goed geanalyseerd. Er waren maar een paar dagen om dat te doen na de halve finale. Ik heb ze uiteraard ook voor de halve finale al bekeken. Het is een buitengewoon sterke ploeg", wordt Santos geciteerd door het Algemeen Dagblad.

De bondscoach van de Portugezen herkent veel van zichzelf in zijn Nederlandse collega. "Ronald Koeman zal willen winnen en hij zal denken dat hij wint. Ik denk hetzelfde. En Cristiano Ronaldo ook. Wij willen deze prijs, waar je die dan ook qua waarde kunt plaatsen", vervolgt Santos, die mogelijk weer kiest voor een formatie met twee spitsen. "We hebben gekeken wat niet goed liep tegen de Zwitsers, maar we waren niet ontevreden over ons spel."

Lees ook: Koeman: "Als we het toernooi winnen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen