Neymar jaagt PSG wederom tegen zich in het harnas

14 juli 2019, 10:17

Neymar heeft zich nóg minder populair gemaakt bij de aanhang van Paris Saint-Germain. De Braziliaanse aanvaller, die wil vertrekken uit Parijs, lijkt een breuk nu te forceren. Toen hem door Oh My Goal werd gevraagd wat zijn favoriete voetbalmoment is, noemde hij naast het winnen van de gouden medaille op de Olympische Spelen van 2016 de remontada met zijn oude club FC Barcelona tegen PSG.

"Wat we voelden toen we het zesde doelpunt maakten… ik had nog nooit zoiets gevoeld, het was ongelooflijk", doelt Neymar op de 6-1 zege van Barça tegen PSG in 2017. "Mijn beste kleedkamerherinnering? Ik weet het niet. Nou, toen we met Barcelona wonnen van PSG, was het een compleet gekkenhuis. Ik denk dat was ons nog nooit zo hebben gevoeld", aldus Neymar, die zonder toestemming van Paris Saint-Germain zijn vakantie heeft verlengd.

PSG wil inmiddels graag af van zijn sterspeler, die het liefst terugkeert bij FC Barcelona. "Maar hij heeft nog een driejarig contract bij ons en aangezien we geen aanbod hebben gehad, kunnen we ook niet onderhandelen", liet technisch directeur Leonardo onlangs weten. Vrijdag nam Barça voor een bedrag van 120 miljoen euro Antoine Griezmann over van Atlético Madrid, waardoor het nog maar de vraag is of de Catalanen het geld én een plek in de selectie hebben voor de Braziliaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen