Ihattaren blinkt uit in eerste topper: "Je wilt altijd de beste zijn"

22 september 2019, 20:17

Mohamed Ihattaren speelde zondagmiddag zijn eerste Eredivisie-topper en keek daar met een goed gevoel op terug. De zeventienjarige linkspoot uit Utrecht maakte indruk en behoorde tot de uitblinkers van het duel, dat onbeslist eindigde (1-1).

Ihattaren nam de complimenten bij  FOX Sports dankbaar in ontvangst. "Dat is voetbalverstand, haha", aldus Ihattaren, die liet weten met 'gezonde spanning' toe te hebben geleefd naar de topper. "Ik had heel veel zin om tegen Ajax te spelen. Had ik in de jeugd ook al: je wilt altijd de beste zijn, dat probeerde ik vandaag ook en ik denk dat het wel lekker ging."

De wedstrijden volgen elkaar in rap tempo op tijdens zijn eerste volledige profseizoen: woensdag wacht FC Groningen alweer, maar Ihattaren vreest niet voor overbelasting. "Ik ga er vrij makkelijk in mee. Ik verzorg me elke dag goed op de club en erbuiten, ik slaap goed en ik voel me gewoon topfit. Als je wordt neergezet door de trainer, moet je er gewoon staan. Dan maakt leeftijd niet uit, vind ik."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen