River deelt in halve finale Copa Libertadores tik uit aan rivaal Boca

2 oktober 2019, 08:12

River Plate heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een keiharde tik uitgedeeld aan aartsrivaal Boca Juniors. In de halve finale van de Copa Libertadores, de Zuid-Amerikaanse variant van de Champions League, won de regerend titelhouder door doelpunten van Rafael Santos Borré en Ignacio Martín Fernández: 2-0.

Daarmee lijkt River Plate - net als vorig jaar - af te rekenen met de aartsrivaal, al was dat destijds in de finale. Tijdens die dubbele ontmoeting werd de bus van Boca aangevallen door de aanhangers van River Plate, dat ditmaal in eigen huis uitstekend van start ging. Borré opende na zeven minuten de score uit een strafschop die hij zelf verdiend had.

Tussendoor schoten de bezoekers nog wel op de paal, maar twintig minuten voor tijd deelde River de tweede klap uit via Fernández. In blessuretijd moesten de bezoekers na een directe rode kaart voor Nicolás Capaldo, op aandringen van de VAR, het duel met tien man eindigen. Hij moet de return op 23 oktober zodoende ook missen.

De winnaar van het altijd beladen Argentijnse onderonsje speelt in de finale tegen de winnaar van het Braziliaanse duel tussen Grêmio en Flamengo, waarvan het heenduel in de nacht van woensdag op donderdag gepland staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen