Ex-zaakwaarnemer Fekir vertelt waarom deal met Liverpool klapte

5 oktober 2019, 12:50

Nabil Fekir was vorig jaar zomer heel dicht bij een overgang naar Liverpool, maar op het laatste moment ketste de transfer af. Er kwamen wat problemen aan het licht bij de medische keuring, maar dat is niet de enige reden waarom de Fransman nu niet voor The Reds speelt. Zijn oude zaakwaarnemer, Jean-Pierre Bernes, vertelt hoe de vork in de steel zit.

Fekir, die deze zomer Olympique Lyon verruilde voor Real Betis, wilde dolgraag de overstap naar Liverpool maken. "Ik heb vier maanden met vertegenwoordigers van Liverpool, trainer Jürgen Klopp en Lyon-voorzitter Jean-Michel Aulas gepraat. Alles was in kannen en kruiken. Nabil wist hoe zijn toekomstige contract eruitzag: hij zou in vijf jaar zo'n 45 miljoen euro verdienen", begint Bernes. "Op de dag dat Fekir zijn contract zou ondertekenen, ging het mis. "Zijn advocaat en zwager zeiden: stop alles, we beginnen opnieuw met de onderhandelingen. Het was onwerkelijk. We waanden ons in een Disney-film."

Bernes legt uit dat de deal met Liverpool om twee redenen klapte. "De medische keuring was negatief en als je bij Liverpool wil tekenen, moet je een bepaalde houding hebben. Als een speler een blessure heeft, kan men soms wat meer doen om alles alsnog te laten slagen. De zwager van Nabil gedroeg zich plots als zijn zaakwaarnemer. Hij wilde een commissie", vervolgt de ex-zaakwaarnemer, die zegt dat ook Fekir zich anders begon te gedragen. "Hij leek veranderd. Na de medische keuring begroette hij de Liverpool-vertegenwoordigers niet eens. Iedereen keek elkaar aan en vroeg zich af waar ze waren beland. Ik schaamde me."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen