Ter Stegen spreekt zich uit: "Relatie met Neuer is professioneel"

8 oktober 2019 – Het zint Marc-André Ter Stegen niet dat hij ondanks zijn goede spel bij FC Barcelona maar niet aan de bak komt bij de nationale ploeg van Duitsland. Manuel Neuer draagt nog altijd de aanvoerdersband en blijft de eerste keus van Joachim Löw. De keepersrel houdt de gemoederen in Duitsland behoorlijk bezig.

Ter Stegen spreekt zich uit: "Relatie met Neuer is professioneel"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Ter Stegen sprak zich onlangs uit over de situatie en liet weten dat hij baalt. Bondscoach Löw liet eerder vandaag weten dat hij niet onder de indruk is. "Eigenlijk is er niet veel gebeurd. Marc heeft zijn teleurstelling duidelijk gemaakt, wat te begrijpen is. Hij mag spelen tegen Argentinië, Manuel tegen Estland. Verder wil ik er geen woorden meer aan vuil maken", zei de Duitse oefenmeester in Duitse media. "Ik heb al vaker gezegd dat Manuel met het oog op het EK van 2020 onze aanvoerder is en ook de nummer één in het doel is, als niets onverwachts gebeurt."

Ter Stegen liet onlangs weten dat hij vindt dat hij eerste keeper moet zijn bij Duitsland, wat weer tot kritiek van Neuer leidde. Die vond dat Ter Stegen zichzelf daarmee belangrijker maakte dan het elftal. "Ik lig niet overhoop met Manuel", reageert Ter Stegen nu in Mundo Deportivo. "We hebben een goede relatie, die ik als professioneel beschouw. We praten veel, maar niet vaak over dit onderwerp."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd