Jansen maakt rentree bij FC Emmen: "Fijn dat ik terug ben"

3 november 2019, 16:58

Bij FC Emmen heeft sterkhouder Anco Jansen vandaag zijn rentree gemaakt na een knieblessure die hem sinds april aan de kant hield. Toen hij tegen Vitesse in het veld kwam, kreeg hij een staande ovatie van het thuispubliek. Jansen is blij dat hij weer mee kon doen in een officiële wedstrijd en met de steun die hij heeft gekregen van de Emmen-fans.

"Het was weer even wennen, want het was lang geleden", blikt Jansen na afloop terug voor de camera van FOX Sports. "Het is wel fijn dat ik terug ben. Het blijkt dat het publiek mij nog niet vergeten is, dat is mooi. Ik ben er lang uit geweest en als je dan zo wordt onthaald, is dat mooi." De komende tijd zal hij het nog rustig aan doen om over drie weken tegen RKC weer helemaal fit aan de start te kunnen staan.

Lees ook: Lukkien kreeg 'kippenvel over zijn hele lichaam' bij rentree Jansen

Jansen zag zijn ploeg vanmiddag tegen Vitesse de vierde overwinning van het seizoen pakken, al had dat wat de routinier betreft met minder spanning gehoeven. "Het is zonde dat je met een marge van één goal de rust in gaat." Vitesse kon in de eerste helft nauwelijks iets creëren in de ogen van Jansen, maar kwam toch terug tot 2-1. "Dan weet je dat je nog in de problemen kunt komen in de tweede helft, omdat het gewoon een hele goede ploeg is. Maar gelukkig hielden we stand en hebben we de punten hier gehouden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen