Gisteren gemist: Ajax mist Promes, Memphis verliest bij rentree

4 december 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 3 december.

Promes niet tegen Willem II, later duidelijkheid over Valencia-thuis

Quincy Promes ontbreekt vrijdag in de thuiswedstrijd van Ajax tegen Willem II. De clubtopscorer ondervindt te veel hinder van zijn onderbeenblessure die hij zondag opliep tegen FC Twente. Over in de inzetbaarheid in de andere wedstrijden verwacht Ajax de komende dagen meer duidelijkheid.

Aanvoerder Memphis maakt teleurstellende terugkeer bij Lyon

Memphis Depay's rentree bij Olympique Lyon is teleurstellend verlopen. De kersverse aanvoerder kon dinsdagavond niet voorkomen dat Lyon een thuisnederlaag leed tegen Lille (0-1). Kenny Tete begon het duel op de bank, maar viel al vroeg in.

United Vansen: ADO-directie verhoogde spelersbudget niet

Volgens United Vansen heeft de ex-clubleiding afgelopen de hand op de knip gehouden. Dat laat de Chinese grootaandeelhouder weten in een verklaring, daags na het vertrek van trainer Alfons Groenendijk. De suggestie werd gewekt dat juist United Vansen de geldkraan dichtdraaide en zo de selectie niet de broodnodige versterkingen kreeg. Voor de komende transferperiode wordt in ieder geval geld beschikbaar gesteld om de selectie van ADO te versterken.

City draait probleemloos warm voor Manchester Derby

Manchester City heeft de generale repetitie voor de Manchester Derby van zaterdag probleemloos doorstaan. Het elftal van Pep Guardiola kende een kinderlijk eenvoudige avond op bezoek bij Burnley: 1-4. Daarmee herstelde de regerend landskampioen zich ook van de zeperd van afgelopen weekend tegen Newcastle United (2-2).

Kadioglu geeft visitekaartje af tijdens langverwacht basisdebuut

Ferdi Kadioglu heeft dinsdagavond een glansrijk basisdebuut voor Fenerbahçe afgeleverd. De international van Jong Oranje scoorde, bereidde een doelpunt voor en deelde een mooie panna uit in de gewonnen bekerwedstrijd tegen Istanbulspor (4-0).

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen