FC Dordrecht renoveert verder en haalt ook Gravenberch binnen

16 januari 2020 – FC Dordrecht is momenteel flink aan het renoveren voor de tweede seizoenshelft: nadat eerder al Mike Havekotte, Achraf El Bouchataoui en Robin Polley werden gepresenteerd, is ook Danzell Gravenberch gehaald. Hij komt over van TOP Oss, waar hij op amateurbasis speelde. Met alle versterkingen moet de laatste plek in de Eerste Divisie zo spoedig mogelijk worden verlaten.

FC Dordrecht renoveert verder en haalt ook Gravenberch binnen

De aanwezigheid van Harry van den Ham, momenteel technisch directeur en met wie hij eerder samenwerkte bij FC Dordrecht, heeft voor Gravenberch de doorslag gegeven om over te stappen naar De Krommedijk, waar hij een handtekening zet tot het einde van dit seizoen. Bij TOP Oss speelde hij zowel achterin als in de aanval, maar bij FC Dordrecht moet hij een aanvallende versterking worden.

Gravenberch speelde eerder tussen 2015 en 2016 voor FC Dordrecht. De voormalig jeugdinternational speelde ook voor NEC, het Roemeense Universitatea Cluj, Reading en SV Roeselare, alvorens hij terugkeerde op het tweede niveau van Nederland. Tegenover alle nieuwe spelers staat ook het vertrek van een gehuurd Feyenoord-trio en Anass Achahbar, aan het begin van de transferperiode.

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd