Mourinho fan na millimeterwerk: "Ik houd van doellijntechnologie"

18 januari 2020, 18:35

Voor José Mourinho was er maar een ploeg die het duel tussen Watford en Tottenham Hotspur (0-0) had mogen winnen: zijn ploeg was duidelijk de betere, vond hij na afloop in gesprek met Engelse media. Bovendien was hij opvallend mild voor de technologie, die Spurs onder meer een doelpunt in de slotminuut door de neus boorde.

Erik Lamela leek te scoren, maar zag de bal tien millimeter voor de doellijn weggewerkt worden. Letterlijk millimeter werk, maar Mourinho legt zich bij de beslissing neer. "De doellijntechnologie maakt niet zulke fouten als de videoscheidsrechter geregeld doet, dus daar zal ik niets over zeggen. Ik houd van doellijntechnologie en zal het respecteren", aldus de Portugees, die over de – uiteindelijk gemiste – pingel voor Watford minder te spreken was. "Maar daar ga ik niet te veel over zeggen."

Lees ook: Tottenham Hotspur morst op Vicarage Road wederom punten

Het ging bij Watford moeizaam, maar Mourinho vond zijn ploeg uitstekend voor de dag komen. "We hadden de controle, kwamen tot kansen, maar wisten niet te winnen. We waren moeilijk te beteugelen en ik denk dat het resultaat oneerlijk is, want we hadden moeiten winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen